Entry-header image

Programok

Szálláslehetőségeink széles palettája két helyszínen is vár titeket, a kempingtől a saját fürdőszobás összkomfortos szobákig!

Csak olyan dolgokat kínálunk, amire tényleg szükséged van: ingyenes internet hozzáférés, saját fürdőszobával rendelkező vagy többágyas, közös fürdőszobás szobák, masszázs, spirituális élmények és még sok más…

Nálunk mindent megtalálsz akár rövid, akár hosszútávú tartózkodásra, kikapcsolódásra tervezett utazáshoz.

Teljes testmasszázs

Lazíts és élvezd a masszázs nyújtotta testi és lelki kényeztetést. Okleveles masszőrünk örömmel áll rendelkezésedre 50 perces teljes testmasszázzsal.

Ökrösszekér túrák

Fedezd fel Krisna-völgyet egy idegenvezetéssel egybekötött ökrösszekér túrán! Kis, illetve nagy csoportok számára is elérhetőek ajánlataink.

Templomi túrák

Hear all about Krishna-Valley and ask questions from a residing    community member. Tours leave every hour on the hour.

Taxi szolgáltatások

Egy vidéki vakációnak nem kell egyet jelentenie a hosszú, fárasztó autóutakkal, vagy a bonyolult tömegközlekedéssel. A kedvező árú taxiszolgáltatásokkal sokkal könnyebben megközelíthetsz minket. 

Kemping

Béreld ki színvonalas sátraink egyikét, melyek ágyakkal, párnákkal, takarókkal vannak felszerelve. Legyen meg a privát tered, az otthon kényelmével ötvözve.

Különleges túracsomagok

Tölts el nálunk egy hétvégét vagy pár napot, és gazdagodj színes, izgalmas élményekkel, kalandokkal. Keress minket több információért!

Facilities

Krisna-völgy minden vendégének biztosítja a szükséges kényelmet, hogy felejthetetlen és örömteli élményeket szerezzen a vendégházainkban. Fontos számunkra, hogy itt vagy, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy stresszmentesen kikapcsolódhass.

Ingyenes wi-fi
Meditáció
Kényelmes szobák
Masszázs
Dohányfüstmentes
Privát mosószobák