Entry-header image

Krisna völgyi workshopok

A somogyvámosi Krisna-völgy – Közép-Európa egyik legnagyobb ökofalva, és a Krisna-tudatú, indiai tradíciók bölcsője – szeretettel vár Téged is színes workshop-ajánlataival! Gyere el és tölts pár napot vagy akár egy egész hetet velünk! A workshopok alkalmai betekintést nyújtanak a Krisna-völgyi természetközeli életvitelbe és a közösség lelki gyakorlataiba!

Részvételi díja ingyenes

A lélegzetelállító környezet, és a különleges spirituális atmoszférájú indiai szentély kiváló lehetőséget nyújt, hogy magad is valódi lelki élményekkel gazdagodj. A workshopok folyamatosan elérhetőek, nem kötöttek meghatározott időpontokhoz, bármikor csatlakozhatsz hozzájuk! A workshopok különböző programjain a megjelenés nem kötelező, csupán ajánlott. A résztvevőkre bízzuk, ki milyen szinten szeretne bekapcsolódni az egyes lehetőségekbe.

További információkért és regisztrációért válassz egyet következő workshop-ajánlataink közül:

Bhakti yogi workshop

folyamatosan elérhető

Tapasztald meg a meditáció mélységét! Kapcsolódj össze belső önvalóddal Krisna-völgy vadregényes környezetében! Tedd meg első lépéseidet közösen velünk a mantra meditáció gyakorlatában!

Páratlan lehetőség, hogy feltöltődj pozitív, spirituális energiával, és megtapasztalhass egy magasabbrendű valóságot. Kapcsolódj ki az online világból, hagyd otthon telefonodat és próbáld ki a szerzetesi életet! Látogass el hozzánk egy igazán különleges és felejthetetlen élményért! Pihenj kényelmes vendégházainkban, fogyaszd látogatásod alkalmával ízletes, vegyszermentes, helyi terményekből készült ételeinket, hogy megújulva térhess haza szeretted közé!

Pihenés
Meditáció
Átszellemít

Önellátás workshop

folyamatosan elérhető

Mindenki a belső harmóniát és békét keresi. Elérkezett az idő, hogy Te magad is többet tegyél saját környezetedért, és elkezdd megteremteni és felfedezni magad számára a test, a tudat és a lélek egységét. Gyere el hozzánk, és kapcsolódj ki a megszokott életed körforgásából! Szerezz gyakorlati tapasztalatokat az önellátás lehetőségeiről! Szánj időt végre önmagadra! Hangolódj rá belső énedre, és éld mindennapjaidat tudatosabban, magabiztosabban, hogy minden célod valóra válhasson! Krisna-völgy mindent átható spirituális légköre és vadregényes környezete az ideális hely Számodra a belső utazásod megkezdéséhez Pihenj kényelmes vendégházainkban, fogyaszd látogatásod alkalmával ízletes, vegyszermentes, helyi terményekből készült ételeinket, hogy megújulva térhess haza szeretted közé!

Fedezd fel a helyet!
Éld át!
Kapcsolódj ki!