Krisna-völgy Budapest Etelosztas Foiskola 1% Restaurants Okovolgy Webshop Sivaramaswami.com

Üdvözöljük Krisna-völgy vendégházainak weboldalán

Látogasson el Európa legnagyobb ökofalu és vaisnava közösségébe. Vendégházaink lehetőséget kínálnak arra, hogy bepillantást nyerjen az általunk képviselt szellemiségbe egy festői szépségű tájon, amely a békés ökológiai gazdálkodást folytató közösségünket körülveszi. Várjuk Önt!

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *

Krisna-völgy története

Krisna-völgy a legnagyobb ökofalu és vaisnava közösség Európában. Ez az Indiai Kulturális Központ és Biofarm azért lett megalapítva, hogy segítsen az embereknek megismerni egy ősi lelki kultúra értékeit és eme kultúrán alapuló természetes életstílust.

Szobáink és vendégházaink

Kényelmes szobák, kiváló szolgáltatások és valódi vendégszeretet. Autentikus spirituális kalandok és természettel való harmonikus együttélés élményének otthona vagyunk.  

Gurudeva Bhavan

A legszebb vendégházunk a Gurudeva Bhavan, amely közvetlenül Krisna-völgy központjában helyezkedik el, csupán 70 méterre a templomtól. Saját fürdőszobás szobát, valamint közös fürdőszobás szobákat is kínál, így a legkényelmesebb környezetben élvezheti a templomhoz való közelséget. Bár a farmon nincs vezetékes áram, a vendégházban napelemeket használunk, amelyek soha nem hagyják cserben a vendégeinket.

Elefántos vendégház

Elefántos vendégházunk különféle – egy- vagy többágyas – saját fürdőszobás szobákkal várja vendégeit. A Krisna-völgy bejáratánál található vendégház csupán 800 méterre (egy 15 perces sétára) található a templomtól. Ezért azok, akik ebben a vendégházban tartózkodnak Krisna-völgy szépségével lesznek körülvéve, miközben továbbra is otthonos kényelmet élvezhetnek.

Kamala vendégház

A Kamala vendégház, amely fő létesítményünk, a recepciót, valamint 4 hálótermet és egy egyágyas szobát foglal magában, közös fürdőszoba használattal. Mindössze 1100 méterre (20 perc sétára) a templomtól, és csupán néhány lépésre a farm főbejáratától.

Falusi ház

A falusi házunk ideális hely családok vagy csoport számára, maximum 6 fő elhelyezésére. A kényelmes két hálószobás ház, mindegyik szobában két különálló ágy és szekrény van, továbbá van egy nappali étkezőasztallal, székekkel és egy nagy kanapéval, valamint egy jól felszerelt, nyitott konyha tűzhellyel, sütővel és a szükséges konyhai eszközökkel rendelkezik. A tágas, fürdőkáddal ellátott fürdőszoba hozzájárul a kényelemhez, amelyre itt tartózkodása alatt szüksége lehet. A házat egy magyar hagyományos kályha fűti, amelyet örömmel fűtünk, hogy kellemesen meleg maradjon.

Az Ön kényelme érdekében kínált szolgáltatásaink

Küldetésünk az, hogy gazdagítsuk az emberek életét nemcsak egy kellemes nyaralással és kikapcsolódással eltöltött idővel, hanem lelki tapasztalatokkal is.

Vendégeink részére a vidéki élet egyszerűségét és az otthon kényelmét biztosítjuk.

Látogasson el templomunkba és farmközösségünkbe, jöjjön el egyik fesztiválunk alkalmával, önkénteskedjen egy-két órát – csak szórakozásból, vagy vegyen részt ökrösszekér túrán. A lehetőségek száma korlátlan.

  • Ájurvédikus masszás
  • Ökrösszekér túra
  • Templomi körbevezetés
  • Autós transzfer
  • Sátorbérlés

Az Ön személyes földi paradicsoma

Töltse fel szellemi raktárait, nyerjen lelki inspirációt és lazítson a természetben!

Elérhetőségeink

Kirándulásának minden pillanata fontos számunkra, pontosan ezért szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy élvezte a Krisna-völgyben való tartózkodását. Visszajelzése kiemelkedően fontos számunkra, ezért kérjük, segítsen nekünk még jobb szolgáltatást nyújtani vagy ossza meg velük csodálatos tapasztalatait.

Nagyra értékeljük és hálásan fogadjuk véleményét és észrevételeit!

Cím

Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm
8699 Somogyvámos
Fő u. 38.

Foglalás

+36 (30) 564 6725
(Csak Magyarul / Only Hungarian)
9:30-13:00

Kapcsolat

[email protected]