Entry-header image

„Jöttem, szálltam, győztem!”

Julius Caesar a híres kijelentését valahogyan így módosítaná, ha eljöhetne Krisna-völgybe és megszállna pár napra vendégházunkban. 🙂

Az elmúlt időszakban sok-sok vendég látogatott el hozzánk, és olyan különleges pillanatokat osztottak meg velünk, amelyek számunkra is inspirálók és felemelők voltak.

Most pedig szeretnénk Veletek megosztani néhány visszajelzést, amiből kiderül, milyen élményekkel gazdagodtak a vendégeink a Krisna-völgyi Vendégházban töltött idő alatt. A következő sorokban néhány olyan tapasztalattal ismerkedhettek meg, amelyek remélhetőleg még inkább a szívetekbe zárnak egy darabot ebből a különleges helyből. És ki tudja, talán ezek a visszajelzések is inspirációt adnak Nektek, hogy magatok is átéljétek a Krisna-völgyi Vendégház varázslatos világát!

Még sehol se aludtam ilyen nyugodtan és mélyen, mint itt. Nagyon kedves a recepciós kisasszony, úgy éreztem, nagyon szívesen áll a vendégek rendelkezésére. Minden tisztán, rendben van tartva, otthonos, amennyire lehet. Jól éreztem magam.” (Boglárka)

Köszönjük a sok különleges ennivalót és a fantasztikus nyugalmat!” (Zsuzsi)

Isten áldása érezhető ezen a varázslatos, nyugodt és meghitt helyen. Igazi felüdülés volt az itt töltött éjszaka.” (név nélkül)

“Hálásan köszönjük a befogadást és a csodás élményt! Csodálatosan éreztük magunkat, és hamarosan visszajövünk. Szeretet és hála mindenért.”  (név nélkül)

“Fantasztikus energiákkal gazdagodtunk és betekinthettünk egy csodálatos közösség életébe. Minden álmunkat felülmúlta az itt létünk. Biztosan találkozunk még.” (név nélkül)

“Nagyon szép élményekkel térek haza. Remélem, még lesz lehetőségem visszatérni.” (Zsolt)

“A szállás 5 csillagot érdemel.” (Feri és Gergő)

“Otthon alszom a legjobban. De ez az első hely, ahol szinte ugyanaz a nyugalom és kényelem vett körbe, mostantól ez a második otthonom lett.” (név nélkül)

“Azt kaptam, amire számítottam. Felhőtlen békességet, szabadságot. (Ibolya)

“Meg szeretném köszönni a vezetőségnek,a recepciósnak, a takarítónak a segítőkészségüket, kedvességüket, a szép tiszta környezetet, melyet együtt teremtettek meg.” (Gergő)

“Már úgy jövök ide a vendégházba, mint HAZA.” (Tamás)

„Kedves, barátságos hely. Jó illat, tisztaság. Varázslatos volt minden.” (egy baráti társaság)

„Nagyon tiszta, teljesen jól felszerelt, szép kilátás, ízléses berendezés.” (Bernadett)”

“Csendes, természetközeli helyen van. Minden kívánságunk teljesült, a személyzet udvarias, kedves volt.” (György)

“Lakott területen el sem tud képzelni csendesebb szállást. A látogató elgondolkodtató tapasztalatokat gyűjthet a fenntartható életmódról, ennek lehetőségei pedig kiválóan bemutatásra kerülnek.” (Gado)

“A reggeli nagyon finom és friss volt. A környezet mesés, földi paradicsom. Virágok, illatok kísértek mindenhová, szinte nem tudtunk betelni velük. Varázslatos számunkra egy kis India Magyarországon.” (László)

“Ha szeretnél pihenni, elmélkedni és emelkedni, itt tényleg tudsz. Magas rezgésen, barátságosan fogadnak. A szabályok betartására figyelj te is, megtisztelve a szokásrendet.“ (Viktória)

“A Vendégház Krisna-völgy festői tájai között, a természet ölelésében található, mint egy rendkívüli vendégház, amely túlmutat a hagyományos szálláshelyek határain. Nagy örömmel osztom meg kivételes tapasztalataimat ebben a derűs menedékben, ahol az ökotudat és a szellemi táplálék összefonódása valóban átalakító elvonulást teremt.

Környezetbarát paradicsom:

Krisna-völgy elkötelezettsége a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránt valóban dicséretes. A vendégház környezetbarát gyakorlatai, mint például a megújuló energiaforrások használata és az ökológiai gazdálkodási módok szépen harmonizálnak a természeti környezettel. A csicsergő madarak megnyugtató hangjai és a levelek lágy susogása emlékeztetett az emberiség és a Föld közötti szimbiotikus kapcsolatra, erősítve az elvonulás spirituális esszenciáját.” (Deepak Khullar)

Nagyon szépen köszönjük Nektek a visszajelzéseket és a kedves szavakat! Örömmel vettük őket. Hálásak vagyunk minden egyes pozitív szóért és építő kritikáért, amit Tőletek kapunk. Ezek az értékes visszajelzések inspirálnak bennünket a továbbfejlődésre és arra, hogy még több emlékezetes pillanatot teremtsünk a Krisna-völgyi Vendégházban.

A jövőbeni terveink között szerepel a szolgáltatásaink további fejlesztése és bővítése annak érdekében, hogy még kellemesebb és inspirálóbb legyen az itt tartózkodás minden egyes vendégünk számára. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránt, és folytatjuk azon erőfeszítéseinket, hogy a Krisna-völgyi Vendégház ne csak egy szálláshely legyen, hanem egy olyan hely, ahol a test és lélek harmóniában találkoznak.

Köszönjük, hogy velünk tartottál ezen az élményekkel teli utazáson, és várunk vissza Krisna-völgybe, ahol újabb emlékezetes pillanatokat és inspirációt kínálunk majd Számodra.  És ha még nem voltál nálunk, akkor  reméljük, hamarosan a Te soraid is a vendég könyvünket gazdagítja majd!

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! A jövőben is többet szeretnénk hallani Tőletek és továbbra is arra törekszünk, hogy vendégeinknek emlékezetes élményeket nyújtsunk.

Hare Krisna!

Szeretettel: A Krisna-völgyi Vendégház Csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük