Entry-header image

TEKA

Utazni, új tájakat, kultúrákat és szokásokat felfedezni pótolhatatlan kincs. Egy külföldi utazás rengeteg élményt és izgalmat kínál, de higgyétek el hogy különleges kalandokat nem csak a határainkon túl élhettek át!

Magyarország változatos növény és állatvilága, természeti kincsei és kihagyhatatlan építészeti és kulturális öröksége maradandó emlék minden kirándulónak. 

Az országot behálózó túra útvonalak bejárása nagyszerű mód arra hogy felfedezzük a természet szépségét és sokszínűségét. 
A Turista utak mindig igazi kincsekhez vezetnek, találkozhatunk frissen csörgedező patakokkal, rejtélyes barlangokkal erdőkkel és virágzó rétekkel.
Bármerre indulunk nevezetességek, várak, múzeumok és különleges vendéglátóhelyek várnak ránk. 

A Magyar Természetjáró Szövetség által kiadott TEKA-kártyával ezeket a látnivalókat és a szolgáltatásokat (szállás, vendéglátás, belépőjegyek stb.) országszerte kedvezményesen vehetitek igénybe.

Immáron Krisna-völgy is büszkélkedhet ezzel a kivételes tagsággal!
Ezért a TEKA kártya tulajdonosai a Somogyvámoson található Krisna-Völgy és a Krisna-völgyi vendégházak egyedülálló szolgáltatásainál is felhasználhatják tagsági kártyájukat! 

Nincs más dolgotok mint hogy a tagsági kártyát érkezéskor bemutassátok vagy a szállásfoglaláskor annak képét elküldjétek részünkre.  

TEKA-kártyát bárki megvásárolhatja és érvényességi ideje 13 hónap. 

A TEKA-kártya éves díja mindössze 4900 Ft

Bővebb információért keressétek fel az Országos Természetjáró Szövetség weboldalát: www.termeszetjaro.hu.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük