Entry-header image

Krisna-völgy Ősszel

“Itt van az ősz, itt van újra.”

Krisna-völgybe is beköszöntött az ősz, ami egyet jelent! Tökéletes helyszínné vált azok számára, akik szeretnek csendet és nyugalmat árasztó tájon kirándulni. Ahogy átlépünk a kapun olyan érzéssel tölti el az embert, mintha egy másik dimenzióba került volna. Az őszi táj, ami igazán csodálatos és rejtélyes, rögtön magával ragad mindenkit. A séta során, megtekinthetjük az ilyenkor is gyönyörű Yamuna folyót, kis zegzugos erdős részeket, a tehenészetet, a kertészetet, a bambusz alagutat, ami felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt izgalmas élményt nyújt.

Krisna-völgy egyébként is a nyugalom és a békesség völgye, viszont az őszi időszak talán az egyik legkülönlegesebb. Míg tavasszal és nyáron, szinte minden percben találkozunk látogatókkal, addig ősszel sokkal elmélyültebben lehet körbejárni ezt a csodálatos helyet.

Szeptember, október és november azok hónapok, amikor a természet és a benne élő állatok felkészülnek a hosszú télre. Viszont ez az átmeneti időszak is pont olyan magával ragadó, mint amikor a természet felkészül a nyárra. Ami pedig még különlegesebbé teszi az idei őszt, az  időjárás. Nagyon enyhe az idő, nem esik minden nap, így ha valaki jó időpontot választ egy vékony kabát is elegendő a sétához.

Gyere el te is és tapasztald meg, milyen egy őszi séta Krisna-völgyben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük